Viihtyisämpien toimitilojen puolesta – ammattitaitoista yrityssiivousta Loimaan, Auran ja Säkylän seudulla

Kysy lisää yrityssiivouksesta! ikoni nuoli
Yrityssiivousta Loimaalla ja lähialueilla

Puhtaat toimitilat ovat paras käynti­kortti yrityk­sellesi. Tarjoamme monipuolista ja joustavaa yrityssiivousta Loimaan, Auran ja Säkylän alueella. Jokainen yritys on erilainen, niinpä räätälöimme palvelumme sopimaan juuri sinun yrityksesi tarpeiden mukaiseksi.

Yrityksesi voi käyt­tää palveluamme joko kerta­luonteisesti tai tehdä kanssamme yllä­pitosiivous­sopimuksen. Suosittelemme säännöllistä ylläpitosiivousta. Näin voimme varmistaa, että yrityksesi tilat ovat aina edustuskelpoiset ja valmiit vastaanottamaan asiakkaita. Toimitilojen siisteys vaikuttaa myös työntekijöiden viihtymiseen työpaikalla. Siistissä ja raikkaalta tuoksuvassa ympäristössä syntyvät parhaat ideat.

Juuri sinun yrityksellesi sopivat siivouspalvelut

Myymälä­siivouk­set

Myymälätilan siisteyteen kannattaa panostaa. Liiketilan siisteys voi ratkaista, astuuko asiakas sisään vai ei. Myymälätila antaa kauppiaasta tärkeän ensivaikutelman. Tee myymälästäsi viihtyisä niin asiakkaille kuin henkilöstölle – siistissä tilassa on aina mukava asioida ja tehdä töitä. Kerro, miten voimme auttaa!

Toimisto­siivouk­set

Hyvä työpäivä alkaa puhtaalta työpöydältä. Onnistuneella toimistosiivouksella takaat onnistuneen työpäivän. Puhdas ja raikas työympäristö lisää henkilökunnan viihtyvyyttä työpaikalla ja siten yrityksesi kannattavuutta. Ammattitaitoinen tiimimme tekee siivouksen huolellisesti ja oikeilla aineilla ja työvälineillä. Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme auttaa yritystäsi ja tehdä toimistostasi viihtyisämmän joka aamu. 

Ravinto­latilojen sii­voukset

Ravintoloille tilojen puhtaus on ensiarvoisen tärkeää. Kun ollaan ruoan kanssa tekemisissä, tilojen hygieenisyys on elinehto. Tiimimme suorittaa ravintolasalin puolen siivouksen tarkasti ja korkeimpien kriteerien mukaan. Älä ota riskejä vaan anna ammattilaisten hoitaa ravintolasi puhtaus.

Porrassiivoukset

Taloyhtiölle porrastilat ovat ensimmäinen asia, jonka taloon sisälle astuva huomaa. Tilojen siisteyteen kannattaa siis panostaa. Puhdas ja tahraton porraskäytävä lisää asukkaiden viihtyvyyttä.
Räätälöimme juuri sinun taloyhtiöösi sopivan ylläpitosiivouksen. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Yrityksien siivouspalveluihimme kuuluvat

  • Ylläpito­siivoukset
  • Muuttosii­voukset
  • Kertasii­voukset
  • Rakennusten loppu­siivoukset